Tisztelt Szülők!

A 215/2020. (V.20.) kormányrendelet szerint óvodánk 2020. május 25. napjától a veszélyhelyzet előtti szokásos rendben működik.
Mivel a járványügyi helyzet még nem oldódott meg azok a szülők, akik saját és gyermekük egészségének védelme érdekében továbbra is otthon szeretnék tartani gyermeküket megtehetik, ezt szíveskedjenek a megszokott email címekre jelezni és óvodavezetői hatáskörben engedélyezem.
A csoportszervezések kapcsán az NNK által kiadott szabályok betartásának érdekében tájékoztatom a szülőket, hogy nem garantált, hogy gyermekük a saját csoportjában a saját óvodapedagógusukkal lesz.

Kérjük a gyermek érkezésekor hozzák a kitöltött „NYILATKOZAT óvodai ellátást igénylő

kérő szülők részére” nyomtatványt. Ez a dokumentum letölthető az óvoda honlapjáról,  email-ben a jelentkezőknek elküldte az óvodatitkár, illetve rendelkezésre áll az óvoda bejáratánál is.

A gyermekeket reggel 6-8 óráig fogadjuk, ebéd után 12.30 és 13.00 között lehet hazavinni, délután 15.30-tól végzünk az uzsonnával. Kérjük, csengessenek, amikor gyermekükért megérkeznek és legyenek türelemmel, amíg a kollégák kikísérik őket.

A gyermekeket a hétfői napon nem kísérhetik be a szülők, az óvoda bejáratánál a kollégák átveszik őket a csomagjaikkal együtt. Délután ugyanez a helyzet, fordítva! Kérjük a szülőket, hogy erre készítsék fel a gyerekeket! Az óvodába érkező gyerekeket átöltöztetjük, a nagyobbak átöltöznek maguktól, ezért teljes váltó ruházatot és váltó cipőt biztosítsanak a gyerekeknek. Gondoljanak arra, hogy jó idő esetén az udvarra is kimegyünk, ahol ruházatuk koszolódik, melegben leizzadnak, abban nem aludhatnak ebéd után. A csere mindenképpen szükséges! A szükséges ruházatot a gyermek zsákjában helyezzék el és így adják át az óvodai kollégáknak! Fogat nem mosunk, de törülközőre szükség lesz! Az itt alvó gyermekeknek a szokásos ágyneműjét is beadni szíveskedjenek! Semmilyen játékot ne hozzanak be a gyerekek, amennyiben szükséges a gyermek megnyugtatására, vagy az elalváshoz, akkor a megszokott alvókát hozhatják magukkal. Kérem, ennek tisztaságáról gondoskodjanak!

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm!

Baráti Ildikó

Óvodavezető

Megosztás